fbpx

A

Vaši načrti morajo ostati takšni kot ste jih imeli v mislih na začetku. Pomembno je da se osredotočate na prepreke in predvsem vztrajate. Vse naenkrat ne morete reševati, saj vas življenje očitno preizkuša tako v čustveni kot poslovni smeri. Posel je potrebno realizirati kot prvo. Ne stopajte koraka nazaj in se zavedajte da vam bo uspelo. Pogovor v sredini tedna prinaša prvo potrditev, delajte korak za korakom. Vse lahko naredite, le odstopajte ne – ni vam potrebno. Nagrajeni boste.

B

Pomembno v tednu, ki prihaja je to da vam bo nekdo ponudil roko. Z osebo niste ravno v najboljših odnosih, zato boste skeptični. Bodite zvesti sebi in delujte v smeri pozitivnih misli. Prav je da nekomu ponudite novo priložnost, saj se iz nje lahko začne dogajati dobra poslovna zgodba. Ljudje se spreminjajo. Bodite pozorni pri pisanjih, ki jih dobite na vaš naslov. Jasno je namreč, da se neka preteklost znova vrača, to bo potrebno sanirati, kot da vam visi nad glavo. Soočite se, najdete rešitev.

C

Miren teden v katerem bodo vaše misli silile k spremembam. Nimate še možnosti realizacije, prav pa je da se počasi premikate in začnete intenzivno iskati možnosti koraka, ki prinaša spremembe in posledično nove poti. Odločiti se morate sami. Namreč v kolikor si želite velikih sprememb, bo potrebno konkretno spremeniti tudi osebno življenje. Odpirajo se namreč poti, daljave in tujina. Pretehtajte vse kar želite in sprejmite odločitev. Lahko se zgodi že prvi korak.

 

 

GRAL

Facebook