fbpx

A

Finančno poslovno stanje bo v zastoju, zato je sedaj potrebno potrpljenje. V kolikor imate željo za novo potjo se vam ta odpira konec meseca avgusta. Ne poskušajte ničesar forsirati, ker se lahko obrne pot v nasprotni smeri ali se celo zapre. Zavedajte se, da se pot odpira v smeri vaših želja, vendar dovolite da stvar dozori tako kot mora. Uspeh zagotovo sledi.

B

Prišli ste na novo pot, sedaj je nezadovoljstvo pred vami. Kot da ste si drugače predstavljali nadaljevanje, namreč mnogi boste obremenjeni še bolj kot ste bili v preteklosti. Potrebno je prestopiti prve ovire in ne glejte nazaj. Pogled v prihodnost naj bo v smeri kot ste si ga zastavili v mesecu juliju. Zmogli boste, o tem ni dvoma – predvsem ne dvomite v sebe. Zaupanje nove okolice vam stoji.

C

Finančni priliv bo pomenil za vas izredno razbremenitev. Mnogi boste po mesecih napora lažje zadihali. Stojijo vam odprte finančno – poslovne poti, potrebno si bo tudi upati, saj se bodo priložnosti vrstile dan za dnem. Nič ni slučaj – namenjeno vam je. Sprejmite to da se vam odpirajo poti, kot vaša blaginja za prihodnost. Težav kot so bile v preteklosti je nepreklicno konec. Zadihali boste.

Facebook