fbpx

1

Ostajajo odprte smeri izpred 3 mesecev. V tednu, ki je tukaj boste mnogi zapirali preteklost v smeri finančnega priliva. Morate se zavedati, da je korak vaš. Ne bo lahko, vendar jasen premik in potrditev dvigujeta energijo. Neko povabilo, ki prihaja ne odklonite, lahko je to ponudba za nove poslovne poti (četrtek). Jasno si postavite cilje!

2

Za mnoge dolgo pričakovana potrditev in finančni priliv. Sedaj je čas, da se dosledno držite nečesa kar ste se odločili. Razhajanja stojijo in zaradi silnega veselja nad potrditvijo, lahko mnogi pozabite na odločitve. Finančni priliv je namenjen točno določeni stvari iz preteklosti. Zaključite to – ne na pol, ampak v celoti. Lažje vam bo.

3

V poslovni smeri je potrebna pazljivost – sodelavci. Dogajale se bodo namreč spletke, zaradi katerih je potrebna previdnost. Bodite dosledni pri svojem delu, saj vam bo nekdo želel nekaj podtakniti. Ne spuščajte se v konflikte, pač pa nastopajte brez besed – samo opazujte, namreč nekdo se zaplete v svoje laži. To boste lahko dokazali. Samo mirno.

 

GRAL

Facebook