fbpx

1

Spomniti se je potrebno na osebe, ki so vam dali neko obljubo v smeri poslovnih poti. Sedaj je čas, da to obljubo izpolnijo. Imeli boste veliko dela s svojimi odločitvami, saj se poti odpirajo v različnih smereh. Pomembno za vas je, da se je začelo dogajati. Preobrati poslovnih poti, bodo že na začetku meseca Marca v razcvetu. Sedaj je potrebno sprejeti odločitev. Tehtali ste dovolj. Idealen čas za vse finančne prilive, ki nekako zamujajo. Namenjeni so vam – dobite kar pričakujete. Prelomnica je za vami, sedaj bodo poti vodile samo še navzgor. Prisotni bodo sicer še strahovi in dvomi, vendar bodo tudi ti zbledeli ob prvi potrditvi. Zmagali boste.

2

drastične spremembe v smeri poslovnih poti. Mnogi med vami pričakujete pozitivne odločitve ali nadaljevanja, vendar se bo obrnilo v nasprotju s pričakovanji. Potrebno bo poiskati nove poti, stvari se bodo dogajale hitro, ne boste imeli veliko časa za razmislek, kar je tudi dobro, saj boste nujno odločitev sprejeli v pravi smeri. Pravzaprav  smeri edine poti, ki bo odprta. To bo popoln zadetek. Zavedali se boste, da so vam energije preko velike preizkušnje podarile izredno priložnost in razbremenitve. Novo okolje bo v prvem trenutku za vas popolna neznanka, vendar boste kaj kmalu našli povezave z pravimi ljudmi – sodelavci. Ostanite samozavestni, strahove postavite na stran.

3

Potrebujete samo še korak do potrditve. Mnogim med vami finančni priliv, ki sprosti poti preteklosti. Zapirali boste vse kar je potrebno. Brez razmišljanja boste svoje misli prilagodili samo v preteklost. Mora vstran, mora se prečistiti. Uspeh sledi v smeri ljudi, ki jim še nekaj časa niste zaupali, saj ste bili pod vplivom. Sedaj boste spoznali, kdo je bil vzrok za nastalo nezaupanje. Potrebno bo po poti naprej saj je sedaj čas za vas in vaše želje. Starih napak ne boste ponavljali, premislili boste komu lahko zaupate in komu ne. Prav na poti popolnih tujcev najdete potrditve in možnosti tudi za sebe. Mogoče je da svoje poslovne poti popolnoma spremenite. Ne bojte se sprememb, vsaj poskusite.

 

 

GRAL

Facebook