fbpx

A

Zmogli boste še zadnji korak. Mnogim med vami so potrditve na vratih. Smeri so jasno poslovnega ali uradnega značaja, povezane posledično s finančnim stanjem. Mnogi zaprete preteklost po neki potrditvi, mogoče je da boste stopali novi korak ali podpisali pogodbo, na drugi strani pa je mogoče, da dobite potrjeno listino uradnih oseb v smeri finančnega priliva. Sedaj bodite dosledni, to kar ste si zadali speljite do konca. Stojijo vam pozicije, ki vam prinašajo velike razbremenitve.

B

Bodite na svoji strani, to pomeni da so poslovne smeri v nekem konfliktu, v katerem se boste morali postaviti zase. Velika možnost je, da vam želi nekdo “obesiti” svojo krivdo in prikriti svojo nesposobnost in posledično napako. Ne dovolite si več tega, saj ste mnogi to že doživeli, sedaj več ne želite tega, zato povejte na glas. Resnica bo prišla na dan in žal vam bo, da to niste storili že prej. Bistvo vsega je, da so vam energije naklonjene in da je dovolj “navideznega prijateljevanja. Postavili se boste zase!

C

Počakajte, umirite se. Nobena stvar ni tako huda, da bi šla v ekstrem na poslovnem področju. Kažejo se umiritve, vendar je najprej potrebno, da se umirite vi. Pomembno je da zaupate svojim občutkom in mnogi kljub strahovom – ostanete nekje, kjer vam je želja. Velike spremembe se bodo dogajale okoli vas, vendar vas se ne dotaknejo. Manj besed je več, to je v tem trenutku najbolj pomembno. Bodite iskreni v sebi, velikokrat ste delovali nasprotju s svojimi občutki. Dovolj je tega.

 

 

GRAL

Facebook