fbpx

OGENJ ( Oven, Lev, Strelec)

Prelomnica v smeri čustev, bo postavila vse na svoje mesto. Ni še konec! V kolikor ste še tedne nazaj slišali odločitev, zaradi katere ste bili žalostni – ste jokali, se sedaj obrača vse v vaše dobro. Potrebno bo ponovno verjeti, namreč ne bo se prvič nekdo vrnil in dvomi še bodo zagotovo prisotni. Umirite se poslušajte sebe, svoje misli – želje. Ne delajte sedaj ničesar v nasprotju svojih misli, sploh ne zaradi ega. Sprejmite opravičilo in prepustite se v ponovno začetke, ki so tokrat povezani z vašo prihodnostjo, brez vzponov in padcev.

 

ZRAK ( Dvojčka, Tehtnica, Vodnar )

Zaključite zadeve, ki jih je potrebno zaključiti in ne rinite z glavo skozi zid. Mnogi še vedno čakate priložnosti, ki so žal že davna preteklost. Neka srečanja, ki bodo naključna, vas bodo ponovno zmedla, ne boste si mogli pomagati, da ne bi ponovno zaželeli nekoga, ki ne sprejme odločitve v smeri vaju. Soočite se, da do odločitve ne bo prišlo, namreč vplivi tretjih oseb so še kako v ospredju. Predlagam vam, da prestopite preteklost, vsaj v smislu upanja, da bo v kratkem drugače. Lahko sprejmete ponovno povabilo in druženje, vendar ne računajte na ugoden razplet. Nove poti so vam odprte – bolje sprejeti to možnost.

 

ZEMLJA (Bik, Devica, Kozorog)

Enakonočje vam prinašajo spremembe v smeri posla, ki jih zagotovo že čakate od januarja meseca. Želite si sprememb, želite si novih poti ali spremembe delovne sredine. Ta čas je tukaj in zdaj in vse tja do 10. 4. 2020. Naporno bo zagotovo, saj so novi poslovni začetki zagotovo naporni, pa vendar bo izziv pozitivno vplival na vas in na vaše počutje. Kljub naporom v smeri posla boste našli čas v smeri čustev, namreč mnogi ste pred odločitvijo v osebnem življenju v smeri doma ali celo novega partnerstva. Vračali se ne boste nikamor in jasno je da se lahko sedaj v tem času izmed dveh možnosti odločite za tretjo. Vsega vam je namreč dovolj.

 

VODA (Rak, Škorpijon, Ribi)

Mnogi med vami živite razmerje ali se srečujete z nekom, samo zato da niste sami. Prazne se boste počutili in dovolj vam bo tujega razmišljanja v smeri kaj se mora in kaj ne. Mnogim se življenje dan za dnem postavlja na glavo in si enostavno ne želite priznati, da ste na poti ki ni vaša. Potreba po čustvih bo velika, ampak dobivali boste malo. Druženje ne prinaša tiste zadovoljitve in miru, ki si jo tako želite. Srce bo prazno in na nek način boste v razmerjih ki niso vaša osamljeni. Potrebna je odločitev vztrajati ali prekiniti nekaj in počakati na pravo stvar. Odločitev je vaša. Energije bodo namreč vztrajno jemale energijo, samo zato da se začnete zavedati, da zaslužite veliko več.

 

Facebook