fbpx

A

Prihajajo dnevi ko boste trdno verjeli, da ste napravi poti. Smer čustev je prava – ne spreminjajte poti, ne glede na trenutno nezavidljivo situacijo. Naslednje dni se zbuja ponovno upanje za neko preteklostjo, ki ima prihodnost. Tudi če nimate ničesar otipljivega v rokah, vas bodo energije vodile in vztrajali boste. Kmalu se vaše solze posušijo in čas bo za vaš najlepši nasmeh.

B

Prestopate nekaj kar vas bremeni, ne oziraje se na to da so “vsi” proti vam. Čutite, da morate, da niste več del zgodbe preteklosti in želeli si boste samo priložnosti, da prestopite prag. Ne bodite tolerantni, ker toleranca vas je do sedaj držala na mestu. Energije bodo naredile naključna srečanja, ki vam bodo odprla pot. V tem trenutku čutite, da se mora nekaj spremeniti – ste brez ideje – počakajte.

C

Navidezna mirnost je igrana. Tako zelo znate skrivati nezadovoljstvo in slabo voljo, da zavajate vse okoli sebe, tudi osebo ki si jo želite v prihodnosti. Razmislite komu zaupati in komu ne, tega ste se morali že naučiti v preteklih mesecih. Nehajte komplicirati in se odprite, naj vas ne bo strah, da bo znova bolelo tako kot v preteklosti. Prihaja vaše obdobje, ko preteklost ostane tam kamor spada.

Facebook