fbpx

A

Deteljica pod črko A je povezana z ljubimcem – partnerjem – čustva. Veliko vas je namreč poletje preživeli v smeri upanja in čakanja. Pričakovanja, da se bo zadeva obrnila, brez vašega koraka – energije – kontakta se je izkazala kot slaba odločitev. Veliko vas bo takih ko boste imeli priložnost prebuditi neko razmerje, ki stoji na točki distance. Potrebno je vložiti vso energijo, kljub temu, da ste do sedaj misli da ste vi naredili dovolj. Mesec odločitve za vas, poskus ponovno in uspeh ali korak v novo prihodnost. Obveljalo bo prvo. Pogumno.

B

Finance bodo še vedno v poziciji zastoja, vendar že sredi meseca se začne tako težko pričakovani premik. Pričakujte pozitivne odgovore iz smeri ki so vam znane, posamezniki te odgovore čakate od marca 2020, drugi od junija 2020. Zagotovo bodo slike sedaj jasne, saj vam stojijo uradno povezani koraki,  lahko novi začetki ali dokončni konci preteklosti, ki vas je tako bremenila. Opravka boste imeli z avtoritetami, ki pa ne bodo negativno nastrojene na vas, pomeni vam bodo v pomoč. Izkoristite to in odprite svojo prihodnost.

C

Vse preveč stavite na preteklost, ki se ne premakne in se še nekaj časa ne bo. Vi ste odločeni, da želite v tej smeri čustev pozitiven rezultat. Čutite zmago, zato je potrebno poslušati sebe in slediti tej poti. Napor bo obrestovan in odločitev druge strani doživite v obdobju tretjega tedna meseca septembra, takrat boste v padcu svoje energije in pozitivna informacija prihaja kot naročena. Malo večji problem se nakazuje za razmerja, ki so v poslovno – čustveno povezana, namreč skrivnost ne bo več skrivnost. Odzivi pa ne bodo ravno pozitivni, vendar je sreča pri vas ta, da poslušate sebe.

 

 

GRAL

Facebook