fbpx

A

Pomembno je, da sedaj ne dovolite starim vzorcem priplavati na površje, ko ste na pragu osebne zmage v smeri čustev. Namreč preteklost vas bo preizkušala, zato je potrebna v tem trenutku odločnost. Velike spremembe ki jih želite, že čez celo leto 2019, posamezniki še daljši čas so sedaj tukaj pred vami. Ne glede kaj se je vse dogajalo, koliko je bilo prekinitev, dvoma, pa tudi solz je pomembno to kar se bo dogajalo v mesecu Oktobru. Vsi ki dvomite na pozitivno rešitev v smeri čustev boste presenečeni. Življenje vam daje veliko darilo – sprejmite ga.

B

Finančne prepreke bodo padale ena za drugo. Res je da vsega ne morete sanirati v mesecu Oktobru, pa vendar bodo razbremenitve velike. Vporedno se vam bodo reševale poti – na eni strani zaključek nekega uradnega postopka – na drugi strani ponudba ali korak v novi začetek. Če je kaj je zagotovo za vami težko obdobje finančnih blokad in mnogi se ne boste znali takoj rešiti slabih misli povezanih s preteklostjo. Strahovi bodo ostali, vendar dan za dnem samo za vas vam energije prinašajo tako male kot konkretne dobitke. Verjamite da ste sedaj na vrsti končno tudi vi. Strahovi bodo zvodeneli.

C

Sreča se vas dotakne in se ponovno odmakne, pa vendar predlagam, da ne krivite vsega “sreče”, ker ste v veliki meri krivi za stanje sami. Dokler je bil čas se niste odločili, oziroma niste naredili konkretnega koraka. Sedaj ko se vam nekdo odmika v smeri čustev, pa je v vas nastala panika. Prav je tako, igra nasprotne strani je taktična, saj je razumljivo, da vas premakne edino to, da se aktivira strah za nekoga, ki za vas pomeni prihodnost. Zato je prav, da sprejmete odločitev, počistite svojo preteklost in nehate padati pod vpliv tretjih oseb, ki nimajo nič z vašo prihodnostjo. Samozavestno se odločajte sami.

Facebook