fbpx

A

Ne pozabite, da preteklost ni končana, tudi če v tem trenutku vam ali drugi strani dela ego. Ne ponavljajte stare zgodbe in ne vztrajajte trmasto naprej. Odprite se, naredite ponovno korak, ne stopajte nazaj, bodite iskreni in preteklost se zagotovo nadaljuje. Odprte poti vam dajejo preobrate, ki vas bodo razbremenili. Pomembno je da ne delate sami sebi slabo. Prepustite se.

B

Vse kar ste vlagali v svoje razmerje dobiva na pomenu. Res je načakali ste se, vendar je tudi res, da boste sedaj neizmerno zadovoljni. Mnogim se lahko zgodijo odločitve zaradi katerih bodo stopili na “prvo mesto” v nekem razmerju. Čas je na vaši strani energije so vam na voljo. Morate vedeti, da vam mir in sreča stojita na poti.

C

Vztrajajte v smeri svoje želje, tudi če so odmiki nasprotne strani očitni. Samo vi lahko pripeljete razmerje do točke pozitivnih odločitev. Res je da vam to počasi jemlje vso energijo, vendar se po drugi strani zavedate, da ste pripravljeni narediti vse. Sedaj ni čas koraka nazaj ali odmika, ampak je pomembno da dvigujete nivo energije preko komunikacije. Premiki bodo počasni vendar bodo, to je pomembno.

 

 

GRAL

 

Facebook