fbpx

A

Kako zelo nekoga pogrešate se boste zavedali v naslednjih dneh, ko do srečanja pride. Na površje bodo privrele stare želje in nekaj nedorečenega. Priložnost je tukaj, novi koraki in tudi besede bodo vam dale vedeti, da je sedaj pravi čas. Stvari so se spremenile, odločitve so dozorele, pa vendar boste imeli sami miselni problem, kako rešiti svojo stran trenutnega življenja. Potreben bo razmislek, ne odločajte se iz dneva v dan, časa imate dovolj. Samo priznajte si.

B

Preteklost bo znova tako blizu, pa vendar so poti nekako še vedno na poti preprek. Kot da ste se komaj pomirili in ponovno bo pred vama “stara” znana oseba. Ni bilo lahko, namreč odločitve nikakor niso bile naklonjene vama. Sedaj ste pred enakim izzivom, pomembno je kje ste čustveno, namreč pri nekom bo prevladalo spoznanje in praznina, da je bilo dejansko vsega preveč in da ni ostalo nič, drugi pa boste začutili tisto znano staro iskrico, ki si bo želela da ogenj ponovno zagori.

C

Vse prej kot zadovoljni boste, saj vam stvari v smeri čustev ne gredo na roko kot si želite. Nimate občutka, da želite vse takoj? Potrebno bo dvigniti samozavest in se zavedati, da čustva dejansko obstajajo, vendar to ne pomeni, da mora oseba nasproti vas, razmišljati tako kot vi. V kolikor boste pripravljeni počakati, se prepustiti, imate vse možnosti, da do postopne odločitve tudi pride, vse kar boste želeli “na silo”, pomeni zaključek zgodbe. Vredno razmisleka!

 

 

GRAL

Facebook