fbpx

A

Našli boste rešitev v smeri svojih čustev, vendar boste našli tudi problem v sebi, ki vas ves čas zavira, da bi v čustvenih smereh naredili več. Prav je da se končno osredotočate in predvsem verjamete, da vam je nekaj namenjeno. Veliko vsega lahko naredite s pogovorom, ki prihaja po naključju do vas. Prepoznajte svoje priložnosti takoj. Upajte si več kot do sedaj. Razmerja preteklosti dobivajo znova na pomenu. Bodite iskreni in delujte. Zavedajte se da ste veliko stvari zapletli sami. Čas je da naredite drugače.

B

Občutki bodo pravi, srečanje z nekom že v samem začetku tedna, pa vam dajejo potrditve nadaljevanja. Mnogi boste morali resno razmisliti kaj narediti z nekom drugim, ki je v vašem čustvenem življenju stalnica. Ste pripravljeni na spremembe? Ne delajte ničesar na silo, samo zaradi strasti, vredno je razmisliti kako naprej. Sprejeti bo potrebno odločitev, ki pa bo vezana tudi na vaše finančno področje. Ne malo skrbi vas čaka, vendar za prava čustva so potrebne tudi odločitve.

C

Zavedajte se svoje vrednosti in postavite stvari v smeri kot si želite. Postavite meje, ki so nujno. Koliko in kaj si želite veste sami. Imate v tem trenutku to kar želite? Vsi odgovori so v vas. Soočenja nujna to je več kot očitno. Mnogi boste sprejeli radikalno odločitev, mnogim med vami bo enostavno dovolj. Hitre spremembe prihajajo zaradi vplivov novih oseb, ki so v vaše življenje prišli z namenom. Očitno je da se prebujate in postavljate sebe na prvo mesto. Prav je tako.

 

GRAL

Facebook