fbpx

A

Zagotovite si miren teden že na samem začetku. Namreč po prvem sporočilu bo jasno, da je nekdo izredno nejevoljen in na pragu nekih odločitev, vendar je na vas, da stopite korak nazaj. Že naslednji dan bodo stvari drugačne, lažje poti predvsem v nadaljevanju komunikacije. Potrebno je razumeti osebo nasproti sebe, nenazadnje mora sprejeti odločitev, ki ni lahka kljub čustvom, ki so usmerjena v prihodnost z vami.

B

Skrivnosti – srečanja občutki bližine bodo stalnica v tem tednu. Potrebno je jemati vse z mero, namreč mnogi se znajdete v vrtincu čustev, ki pa potrebujejo previdnost. Želite si lahko le toliko, kolikor veste, da je v tem trenutku mogoče. Vsak prestop bi pomenil odmike ali skrbi, lahko tudi, da skrivnost ne bi bila več skrivnost, kar pa pomeni tudi posledičen konec, česar si pa ne želite.

C

Skrivnost tega tedna v smeri čustev boste znali dobro unovčiti. Nekomu boste v veliko pomoč in posledično boste nagrajeni. Nekdo vas rabi, vendar ta nekdo je tudi čustveno povezan z vami. Želite si prihodnosti, vendar je najprej potrebno tej osebi pomagati. Nekdo bo izkoristil dobroto te osebe, kar pa bo pripeljalo tudi do nekih uradnih poti in tukaj boste nastopili vi. V tem trenutku še ne morete vedeti za kaj gre. Bodite pozorni.

Facebook