fbpx

A

Vaš teden v kolikor boste pripravljeni od srede narediti konkreten korak. Ne bojte se presenečeni boste nad odzivom, ki ga do sedaj ni bilo. Pri posameznikih tudi več kot 6 mesecev. Postopoma se odpirajo stare poti, vendar pričakujte vse kar se bo pozitivnega dogajalo korak po korak. Brez panike in strahu. Pomembno je da končno stopite korak naprej, to da je pot prava – vaša veste že dolgo. Dogajalo se bo v smeri vaše želje.

B

Tako blizu uspeha ste, da se tega niti ne zavedate. Spontano se bodo dogajali premiki, ki ste si jih želeli. Vsi tisti, ki ste do sedaj bili z nekom na popolni distanci se vam zgodijo naključna srečanja in spontane besede. Ne dovolite, da vas krč strahu ustavi in ne razmišljajte, da se bo ponovila stara zgodba s slabim zaključkom. Sedaj je vaš čas, za razliko izpred mesecev ko čas zagotovo še ni bil pravi. Verjemite, to vam bo dvignilo samozavest.

C

Osamljenost bo tako močna da bi jo lahko rezali, naj vas ti občutki spravijo v premike in na nove poti. Ne čakajte preteklosti, odprite se prihodnosti, namreč vse pozicije so odprte, da se v vašem življenju začnejo dogajati stvari v katerih boste vi na prvem mestu neke zgodbe. Preteklost naj ostane tam kjer je, ni vas bila vredna. Za vami je težko obdobje in samo vi veste kaj je vse dati in dobiti nič. Mimo je! Potrebno se je samozavestno usmeriti v prihodnost.

 

 

GRAL

Facebook