fbpx

A

Vsak trenutek boste hvaležni, saj dogajanje v tednu ki je pred vami bo za vaša čustva ključnega pomena. Mnogi boste znova srečali ali nadaljevali preteklost, ki vas je bremenila vsaj zadnjih 10 mesecev, drugi boste začeli novo čustveno zgodbo. Morate biti samozavestni. Verjemite v dobre energije, predvsem pa verjemite, da ste znova v središču dogajanja svojih čustvenih poti.

B

Odmislite strahove, saj se dobro vrača z dobrim. Nikogar ne boste izgubili. Vaš čas je avgust, ki je pred vrati in zmogli boste ne slutenih pozitivnih preobratov v smeri partnerstva ali nekega nedorečenega razmerja. Pomembno je, da ne stojite na mestu, saj priložnost se pokaže v prvi polovici tedna. Nekdo vam pošlje sporočilom ki bo odgovor na vsa vaša vprašanja.

C

V znamenju sprave bo teden, ki je pred vami. Pazite na svoje besede in ne vztrajajte pri svojem. Stopite korak nazaj in poslušajte kaj vam ima nekdo za povedati. Mnoge besede bodo dajale upanje za nadaljevanjem. Pomembno bo spremeniti način razmišljanja in znova zaupati. Čustva so še vedno odprta, zato je prav da sedaj izpolnite svojo željo.

Facebook