fbpx

A

Bodite samozavestni in postavite meje. Ne bodite senca sebe, namreč vaš karakter je sedaj lahko zmagovalec. Ne igrajte nekoga drugega kar niste, ampak se jasno postavite zase, za svoja čustva. Bodite pripravljeni na spremembe, ki se nenazadnje morajo zgoditi. Ne pričakujte zadovoljstva okolice, ampak bodite prepričani še naprej v svoj pravi korak. Vi ste na pragu neke vrste svobode in to ima vrednost za prihodnost.

B

Srečanje vam prinaša teden, ki prihaja, vendar je tudi jasna pazljivost, kako boste to srečanje izpeljali, da se bodo kontakti nadaljevali. Mnogi ste na prelomnici, želite nadaljevanje, želite nekoga prepričati v smeri prihodnosti. Vse v redu in prav to je vaša želja, vendar v teh vaših globokih željah ne pozabite na nekaj kar je prepreka v smeri odločitve za prihodnost. Preteklosti se ne da izbrisati čez noč.

C

Druženje vam bo dalo krila. Znova se boste počutili kot na začetku nekega razmerja. Prestopate prelomnico in možnosti nadaljevanja so odprte. Veliko strahu je bilo prisotno, sedaj morate ta strah odmisliti. Spremembe so velike, želje obojestranske brez kančka dvoma. Tako je potrebno tudi usmeriti misli. Kot veste imate velik problem ravno v tej smeri. Postopoma je potrebno spremeniti tudi to.

Facebook