fbpx

A

Teden, ki bo zaznamoval odločitve. Še tako zaprte smeri bodo z malo tolerance dobivale nove možnosti povratkov ali premikov. Odločitve bodo vsekakor pozitivne, vendar moram poudariti, da je potrebno ego postaviti na stranski tir. Veliko strahov je ostalo, sploh v razmerjih, ki so zadnje tri mesece bile v fazi koncev in razhodov. Priložnosti se ponovno odpirajo, vi pa se morate odločiti, če dovolite povratek. Jasno je namreč, da so komunikacije odprte. Veliki premiki pa so možni v naslednjih 12 tednih, namreč preteklost vaša ali iz druge strani še ni zaprta. Potrebna je seveda vztrajnost in potrpljenje.

B

Prišel je dan ko se vaša želja izpolni, vi pa se ne boste počutili “nič posebnega”. Malo boste celo razočarani, kot da ste izgubili vso energijo na poti do cilja. Ne skrbite prava pot je jasna, na cilju boste in življenje vam odpira stabilnost za naprej. Potrebno je slediti in se prepustiti. Mnogi teh odločitev niste pričakovali, čeprav ste jih želeli. Čustva so vaša nagrada za vse razhode iz preteklosti, ki so bili očitno nujno potrebni, da ste sedaj na tej točki kot ste. Pretekle izkušnje pustite za seboj, izkušnje pa tokrat uporabite v svoje dobro.

C

Soočanje z trenutno situacijo bo težko, vendar boste imeli občutek, da kljub brezizhodni situaciji stoji na poti nekaj, kar lahko uporabite v dobro svojih čustev. Postavili se boste na prvo mesto. Vaše misli so jasne in trdne, želje se bodo posledično začele odpirati v dobro vam. Mnoge bodo občutki presenetili, pravzaprav boste želeli vstran od preteklosti in začeti na novo. Ne boste si več dovolili, da vas je nekdo do sedaj dajal v drugi – tretji plan in ti občutki bodo odnašali vso breme preteklosti. Dovolili si boste novih korakov – z novo osebo. Odločitev je prava.

 

GRAL

Facebook