fbpx

1

Naključja bodo spremenila smeri. Distance, ki so v tem trenutku prisotne bo mogoče prestopiti, vendar način in besede se morajo spremeniti ravno pri vas. Vaša pričakovanja? Lahko so velika, saj je prihodnost pogojno odprta, vendar se boste morali zavedati časa in poti, ki jo je potrebno prestopiti preko odločitev. Ne silite v nekaj, ker se vam bo odmikalo na celi črti. Namreč mnogi ste v tem trenutku na slabšem kot pred tedni in to samo zaradi pritiskov, ki niso vmesni.

2

Pozdravite čustva in odmislite stare zamere. Naj vas ne bo strah, da se bo nekaj ponovilo, ker vam stoji ponovitev preteklosti. Nadaljevanja, tokrat boste partnerstvo sprejemali drugače. Razumeli boste zakaj je kaj bilo potrebno. Velika presenečenja in potrditve, kako globoka so v bistvu vaša čustva z nekom. Povezave so jasne. Prihodnost vabi, da jo živite. Spremembe sprejmite kot blaginjo, seveda pa tudi sami prečistite preteklost, ki ji je nujno “pogledati v oči”.

3

Sladke skrivnosti se nadaljujejo, vendar ne pričakujte odločitev, saj boste mnogi želeli samo to. Iskreno je potrebno pogledati čustvom v oči. Nekatera razmerja so še v povojih, zato ni mogoče pričakovati, sprememb. Prepuščajte se, ne delajte načrtov, namreč zapisanim razmerjem, bodo rešitve prihajale spontano na pot. veliko boste sanjali, sanje so dovoljeno, občutki bodo te sanje in želje še potencirali, dovoljeno je vse, le pogoje ali ultimate ne postavljajte.

 

 

GRAL

Facebook