fbpx

A

Vsemu slabemu je potrebno narediti konec, to imam v mislih predvsem vaše strahove in dvome. Ste v odprti poziciji čustev, katere pa očitno zavirate sami. Mnogi želite preteklost, vendar da bi lahko dosegli nove začetke, boste morali spremeniti misli. Priložnosti se kažejo v tednu, ki prihaja. Na vas je kako boste odreagirali. Mnogi med vami ste se spremenili in ste pripravljeni, drugi naredite spremembo v sebi in stopili boste v odnos, ki si ga tako želite. Na vas je.

B

Prišli ste do točke, ko boste mogli sprejeti odločitev. Naklonjene poti so tukaj pred vami, vendar dve poti ne boste mogli peljati. Ena oseba – ena odločitev. Ni lahka pozicija, vendar čustva so jasna na kateri strani so. Brez kompenzacij, namreč s tem se ne boste premaknili iz mesta. Potrebno bo drugače. Vsi ne bodo zadovoljni – vi pa niste zadovolji sedaj. Pomembni ste vi, postavite se na prvo mesto in sledite srcu, odločitve bodo prišle same od sebe. Pogumno.

C

Za neko osebo ni vredno jokati. Umirili se boste in se v nekaj dneh sami sebi začudili, kaj se vam je dogajalo, da ste bili tako zaslepljeni. Izbirali ste nekaj, kar vam ni naklonjeno, odbijali ste pravo osebo. Pomembno je, da še vedno stoji odprta priložnost v novi smeri, zato zaključite nekaj kar vas je tako bremenilo in odprite novo pot. Zadovoljni boste, če si dovolite, zaupanje bo raslo v eno lepo zgodbo prihodnosti. Potrebno je samo narediti preobrat in zacveteli boste.

 

GRAL

Facebook