fbpx

A

Presenečeni boste v kolikor si premislite in naredite do nekoga korak. Za čustva gre in za vaše skrite želje. Posamezniki ne zmorete sprejeti misli, da je nečesa konec in da komunikacije več ni. Ne delajte proti sebi in se odločite, naredite konkreten korak in vse možnosti se odprejo, da z nekom ponovno vzpostavite vsaj stik. To je velik korak, ki daje nadaljevanje razmerja. Pogumno.

B

Preteklost ni potrebno da ostane v preteklosti. Praznina ki jo čutite kliče po tem, da je potrebno nekaj narediti v tej smeri. Jasno se kaže, da dobite sporočilo, ki vas bo sprva presenetilo, vendar bodite pogumni in jasno odgovorite kaj si želite v celoti. Namreč očitno je da so trikotniki preteklost za vas in v tej smeri morate tudi vztrajati. Odločitve prihajajo če jasno postavite meje, ker manj ko imate sedaj tako ne morete imeti.

C

Preobrat v tednu ki prihaja. Čustva bodo prioriteta. Dolgo ste želeli priložnost, sedaj bo pred vami. Strahove odmislite in izpostavite samo svoje jasne želje. Imate možnosti prihodnosti. Odločitve sledijo, za katere ste mislili, da so nemogoče. Veliki preobrati gredo tokrat na roko vam. Sedaj boste morali tudi vi sprejeti odločitev, če želite jasno prihodnost, saj veste tudi vi morate sprejeti veliko odločitev v smeri svoje preteklosti – sedanjosti.

 

 

GRAL

Facebook