fbpx

A

Teden bo v znamenju pogovorov, za posameznike med vami, komunikacija po dolgem času z nekom. Jasna bo zmedenost, vendar bo prevladala želja za nadaljevanjem. Sami boste videli, da ne pride nič samo od sebe in neki vaš korak ali sporočilo je prineslo spremembe. Sedaj je potrebno svoje želje postaviti trdno na svojo pot prihodnosti. Potrebno je razumeti, zakaj so nastali zamiki pa tudi prekinitev. Odločitev v smeri nadaljevanja je tukaj, sedaj je potrebno ta odnos postopoma graditi.

B

Čakanje se je obrestovalo. Znova boste v središču dogajanja v smeri čustev, polni energije in novega upanja. Za mnoge se začenja nova pot, za druge nadaljevanja, ki si jih tako želite. Pomembno je poudariti, da ne ponavljate starih napak. Prepustite se dobrim energijam in naredite zase to kar želite. Res je da so odločitve še v dozorevanju, vendar so vaše misli tiste, ki vam ves čas postavljajo prepreke. Preverite, vprašajte, pogovorite se in dobili boste odgovore. Zelo pozitivne odgovore.

C

Zvedeli boste, da vsega niste vedeli. Na nek način se boste počutili izigrane, vendar je prav da se umirite. Verjeti je potrebno nekomu, da vam informacij ni prikrival namerno, ampak da se mu niso zdele pomembne, da se bi pogovarjal-a o njih. Vse je mogoče razumeti v kolikor boste pogovore peljali mirno. Prav je da se osredotočate na svoje želje in si priznate, da ima vsak neko preteklost, vključno z vami. Tudi vi niste povedali vsega, ker vaša zgodba ostaja v preteklosti in nima nič s prihodnostjo.

 

GRAL

Facebook