fbpx

A

Dogajalo se bo vendar ne takoj v smeri kot pričakujete. Jasno je da potrebujete čas. Mnogi med vami ste namreč izzvali nepotreben konflikt, katerega bo potrebno v tem trenutku sanirati. Razmerje je potrebno postaviti v mirne vode, predvsem pa razmisliti kakšna so vaša pričakovanja na dolgi rok. Ne delajte si nepotrebnih konfliktov, saj vam mora biti že sedaj v tem trenutku jasno, da ste prestopili mejo. Spremenite način razmišljanja!

B

Postavili boste okvir vašega razmerja. Želje so jasne, realnost pa je nekaj kar se boste morali soočiti. Nobene stvari ne poskušajte na silo, pač pa si vzemite čas. Druženje stoji in preko tega druženja, lahko postavljate okvirje prihodnosti. Pomembno je da iskreno nastopite do preteklost, enako velja tudi za drugo stran. Zgolj in le zato, da ko bo prišlo do konkretne odločitve ne boste v preveliki zadregi v smeri ponovitev.

C

Ljubezen je v zraku, vzporedno pa tudi dvom, saj je vaše življenje vse prej kot čisto za nove začetke. Dvomi so upravičeni in potrebno je takoj na začetku postaviti neke meje in realna pričakovanja. Ne postavljajte vsega na glavo, pač pa se prepustite trenutnim občutkom, naj trajajo in v boste počakali kakšni občutki bodo nastali od tega. Ali se bodo poglobili, tako zelo da bo v vas tudi dozorela odločitev. Mogoče je, vendar korak po korak je potrebno.

 

 

 

GRAL

 

 

Facebook