fbpx

1

Stali boste trdno za svojo željo, ne boste se želeli premikati v preteklost pod starimi vzorci. Želite osebo iz preteklosti, ne želite ponovitve. Odločitve bodo tako blizu popolnosti. Morala se je zgoditi prelomnica, sedaj boste to vedeli. Čeprav ste mislili, da je vsega konec, so nadaljevanja pred vami, tista kot ste jih želeli. Pogumni boste in predvsem vztrajni, energije bodo krožile, pisane bodo vam na kožo. Pristali boste v najlepšem objemu – tistem vašem dobro poznanem, povezan s preteklostjo.

2

Pristali boste na kompromis in nadaljevali začaran krog, ki ga ne želite. Enostavno ne zmorete soočanja z resnico, čeprav so vam poznane vse prepreke, je v vas še vedno upanje. Energije vam kažejo nove smeri, vi jih ne želite videti, ali pa še ni čas. Preteklost se ne spremeni, vi to želite, vendar rezultat bo enak, kot mnogo krat do sedaj. Bodite pogumni zaradi sebe in naredite spremembo. Potrebna je, saj to kar sedaj živite ni sreča. Zaslužite več.

3

Pripravljeni ste na izziv, dogajale se bodo dve poti. Smer katera je vaša želja. Preteklost ali prihodnost. Rizik v smeri čustev bo velik, vendar pogumnim uspe velik preobrat. Ne boste vezali čustva in denarja, to je potrebno imeti ločeno v mislih, samo tako s temi mislimi, boste ustvarjali novo prihodnost. Razbremenitve tega tedna v smeri čustev so prvi koraki, prva konkretna odločitev. To je veliko, več kot mislite v tem trenutku zmedenosti.

 

GRAL

Facebook