fbpx

1

Moč misli. To še ne znate prav dobro, saj vas vaši dvomi vedno znova zapeljejo iz prave/želene poti. Zaupajte čustvom, ki si jih želite, kljub okoliščinam, ki niso še v tem trenutku ugodne. Gradite svojo zgodbo počasi in mirno. Mora vam uspeti, tudi če ste na staro – novem začetku. Poslušajte svoje želje, svoje srce. V sredo dan, ki pomeni srečanje. Vse bo lažje, le zaupajte.

2

Pomembno je odpreti neko komunikacijo, saj če tega ne storite, dajete moč neki tretji osebi, ki je prisotna. Potrebno se je zavedati svojih želja. Imate odprte poti, vendar s korakom vstran, ne boste naredili veliko. Ne dovolite si, da se posledično zgodba obrne v nasprotju z vašimi željami. Nobene potrebe ni zato.

3

Čustva so vam naklonjena, le sprejeti morate. Veliko slabega se je zgodilo, vendar je to za vami. Sedaj si je potrebno upati/verjeti. Srečanja prihajajo, neki stari odnos se znova prebuja. Ne glejte iz distance, pač pa naredite tudi vi korak naprej. Očitno je, da je nova priložnost pred vrati. Izpolni se želja, ki je bila odprta že v preteklem letu. Nova priložnost je tukaj.

 

GRAL

Facebook