fbpx

A

Znašli se boste med “dvema ognema”. Zavedati se je potrebno, da do tega ne bi prišlo v kolikor bi se znali odločiti, sicer situacijo pomirite, vendar po starem več ne bo šlo. Potrebne so odločitve in jasen pogled kaj si želite za naprej. Nevzdržno bo vztrajati v smeri, kjer čustev ni več. Odprite se v prihodnost, sprejmite odločitev in ne kompenzirajte.

B

V tednu ki je pred vami stoji pogovor od katerega bo odvisno marsikatero nadaljevanje. Bodite pripravljeni na iskrenost in predvsem pripravite se, da se končno postavite za svoje želje. Veliko bo odvisno od vas in v kolikor si nekega nadaljevanja želite, bo potrebno ustvariti pogoje zato. Možnosti so odprte in prav je da naredite vse da bo tako kot želite.

C

Znamenje novih poti in ljudi. Pomeni preteklost je nekako izgubila na pomembnosti, čeprav so vaši občutki še vedno zmedeni. Prav je da se soočite z resnico in prav je da naredite sebi uslugo in sprejmete nove priložnosti. Ni vam potrebe da ste osamljeni z nekom, če se lahko z novo osebo spremeni vse. Samo sprejmite iskreno resnico in vse se bo premaknilo v smeri vaših želja.

Facebook