fbpx

1

Zmedeni pa vendar srečni boste, saj še tako razgibanega tedna niste imeli v tem letu. Pomembno je, da se bodo dogajali premiki, ki ste jih želeli. Postavljali boste vprašanja in dobivali odgovore. Mnogi med vami, se boste znova združili z nekom, ki vam je že naredil veliko preglavic, vendar za mnoge ste krivi tudi sami. To boste sprejeli in komunikacija se bo začela odpirati. Gradili boste neko skrivnost, saj za javna priznanja v tem trenutku ni pravi čas. Prilagodite se tudi temu, sprejmite to. Sledili bodo preobrati srečanja in bližina, ki jo tako dobro poznate. Nekdo ima dejansko rdečo nit v vašem življenju, ko začaran krog ki se ne zaključi, se pa tudi ne nadaljuje. Sedaj ste tik pred nadaljevanjem, zato umirite misli in se prepustite.

2

Ostajate pri svoji želji, čustva so jasna, želite si nadaljevanja. Neki odmik je mnoge zmedel, vendar je z namenom. Postavljali si boste veliko vprašanj, vendar ne pretiravajte. Zmeda vam sedaj ne pride prav. Osredotočajte se na občutke in čustva, ki so prisotna med vami in osebo nasproti vas. Jezil vas bo tretji vpliv, ki je prinesel tudi to prelomnico in je povezan s preteklostjo. Ostanite mirni, vračanje je znova pred vami. Pogovori bodo previdni, priznanj ne bo. Čutili boste osebo nasproti vas kako je zmedena, ponudite roko in ne delajte drame. Vsak ima pravico razmisliti in reševati svoje stvari povezane s preteklostjo po svoje. Bodite prisotni, bodite podpora. Do odločitev prihaja še v mesecu Marcu.

3

Pred meseci ste bili 100 % da je nekega razmerja konec, sedaj več niste, saj as je klic ali srečanje izredno presenetilo. Nadaljuje se nekaj, kar ste želeli. Ne boste stopali koraka naprej, kar je prava odločitev, pač pa boste znova pripravljeni ponuditi priložnost. Vse gre v pravi smeri, tudi vi ste se spremenili, nekatere korake osebe nasproti vas sedaj razumete. Moralo se je zgoditi vse tudi konci, da se lahko na novo začne. Drugačni ste vi, drugačna je oseba nasproti vas, to daje drugačne energije intenzivnosti, brez konfliktov. Razumeli se boste brez besed, samo s pogledom. Dobra navada je ta oseba v vašem življenju, saj je tudi nakazana prihodnost. Samo sedaj je potrebna previdnost, ker so še vedno mogoči odmiki, ki pa seveda ne bodo trajni.

 

GRAL

 

Facebook