fbpx

1

Ponosni boste na sebe, saj ste zbrali toliko moči in vztrajali. Pomembni premiki so tukaj. Čustva se postavljajo v okvir vaših želja. Prav je, da sledite temu toku in naredite še dodatne korake, ki bodo pomenili vašo končno odločitev. Spremembe morajo biti na vseh področjih, če želite v miru nadaljevati neko novo čustveno pot. Mnogi boste namreč z svojo veliko odločitvijo glede sprememb spremenili svoje življenje – prekinili boste preteklost. Dokončno.

2

Prav je da se obrnete v smeri svojih financ, saj imate tukaj problem, ki ga je potrebno rešiti na dolgi rok. Čas je da ne zatiskate oči, da se bo karkoli rešilo samo od sebe. Čutiti morate, da boste stvar rešili, vendar je potrebno aktivno stopiti v reševanje. S tem boste preprečili neka neugodna uradna pisanja, ki vam niso potrebna. Bodite dosledni pri vsakem koraku in uspelo vam bo. Mesec maj je odprt za vas.

3

Pričakovanja v smeri čustev so lahko velika. Znova je pred vami stara zgodba in nadaljevanje. Očitno je, da so čustva obojestranska, to dobite tudi potrjeno. Problem, ki je v smeri preteklosti je sicer še odprt, vendar za ta problem potrebujete čas. Vi samo vztrajajte v svoji odločitvi in rešitev prinaša že poletje. Tudi v smeri nepremičnine se vam odpira pot, ki je v tem trenutku še ne poznate.

4

Vztrajajte v tej svoji čustveni zgodbi, ker tako čutite in tako je prav. Ne poskušajte oditi, saj se boste kot vedno vračali. Spremenite način pogovora z vam drago osebo in poskušajte razumeti, zakaj še ni odločitve. Najmanj kar si sedaj lahko privoščite je, da iščete rešitve preko konfliktov. To ste delali do sedaj in rezultatov niste dobili. Potrebujete čas, ki prinese tudi želene premike. Do takrat je potrebno potrpljenje.

5

Premik v neki poslovni smeri, bo v vas prebudil voljo in dvignil energijo. Niso vse poti zaprte, tako vam ni potrebno razmišljati. Vi ste na potezi in potrebna je vztrajnost. Stvari se uredijo kot želite, spremembe so pred vrati. Sprijazniti se morate, da je čas ko je nujno zamenjati okolje ali si poiskati nove poslovne poti, ko sprejmete to odločitev, boste čutili, da razbremenitev. Pogumno naprej.

6

Ne odstopajte, vztrajajte v smeri srca, vendar uredite vaše misli, ki so negativne. Prišlo je do prelomnice, ki se lahko reši, vendar je potrebna sprememba vaših misli. Ničesar ne povezujte s časom, ampak se prepustite, predvsem umirite. Veliko ste naredili dobrega, vendar v ključnih trenutkih ste se izgubili. Morate spremeniti to, namreč ne morete nekaj graditi, že naslednji korak pa zrušiti vse in to zaradi stvari ki jih poznate, da so prepreka.

7

Pripravljeni ste na korak, nekdo vam bo sledil. Težke stvari pozabite, usmerite pogled v čustva in vaju. Vse bo kot mora biti. Spremembe vedno niso lahke, vendar se boste zavedali, da je vredno. Veliki načrti so vam namenjeni, katere boste sedaj znali sprejeti, saj ne povezujete ničesar s časom. Veste, da se bo zgodilo, ti občutki so sedaj jasni v vas. Potrebno je zaupati.

8

Mir boste začutili takoj, ko boste od nekoga sprejeli sporočilo. Vedeli boste, da se vam neko razmerje nadaljuje, tudi če bo še vedno skrivnost, se boste zadovoljili v tej smeri. Morate razmisliti kako narediti, saj je vsaj konflikt odveč. Potrebno se je prepustiti in čas prinese preobrate. Veliko boste pridobili če boste počakali, saj zagotovo veste, da čustva so prisotna. V to vam ni potrebno dvomiti.

 

 

GRAL

 

 

 

Facebook