fbpx

JANUAR

Polni svežih energij boste v mesecu marcu. Predvsem se boste osredotočali na čustva, ki jih želite in morate spraviti v smeri svojih želja. Premiki bodo postopni, vendar vaša vztrajnost bo jasno dajala rezultate. Trikotniki bodo izgubili pomen, namreč nekdo se postopoma odloča za vas. To boste enostavno čutili, čeprav je bil februar daleč od teh premikov. Odprite se, postavite sebe na prvo mesto in rezultati sledijo. Poslovno je potrebna pozornost v smeri nadrejenih, pri tistih, ki želite službo zamenjati, pa je potrebno počakati ne delajte ničesar na silo. Spravite v mesecu marcu vaša čustva v smeri kot želite. Že to je zmaga.

FEBRUAR

Postavljeni boste pred dejstvo. Soočali se boste z zadevami s katerimi ste se soočali že konec lanskega leta. Neverjetna vztrajnost je prisotna pri vas, ki bo tudi v mesecu marcu končno poplačana. Sedaj je mesec v katerem dobite mnogi odgovore, drugi boste že na poti realizacije in premikov. Nič vas ne more več zaustaviti, saj ste sebi in osebi nasproti vas dokazali koliko vam pomeni. Potrebna pa bo velika pazljivost v smeri klevetanja, v katera se ne smete zapletati, ampak se morate distancirati. Sami poznate dosti dobro to osebo in žal se more neko prijateljstvo tudi končati – če je seveda to sploh prijateljstvo.

MAREC

Sami sebi boste v mesecu marcu naredili uslugo v smeri čustev v kolikor boste razčistili sami s seboj. Jasno je da vam notranji glas govori, da niste zadovoljni. Ne igrajte sreče, ker je jasno razvidno, da v smeri ki jo želite sedaj ne obstaja. Vzemite to kot odnos prehodnega značaja, ki se je moral zgoditi, da vas pripelje do vam ljube osebe. Srečate jo v smeri svojih poslovnih poti, nenadno v sredini meseca marca, ko se ne boste počutili najboljše. Takrat se boste posamezniki med vami komaj začeli poslušati, namreč iskra zagori tako močno, da je ne boste želeli ugasniti. Mnogim stojijo hitre nenačrtovane selitve.

APRIL

Marec mesec vaših priložnosti. Odprite misli in želje, vsak vaš korak daje nove premike in realizacije v smeri poslovnih poti. Težko boste dosegljivi pri svojih inovativnih korakih. Doživeli boste svoj edinstven preobrat. Sedaj je čas, da vse nemogoče želje postavite v prvo vrsto, naj vam bodo izziv – blaginja vam je na dosegu roke. Vaše počutje zadnjih dni v mesecu februarju je nakazovalo kako pomemben mesec je pred vami. Energije veliko in niste vedeli v kateri smeri narediti korak. Sedaj boste vedeli, priložnosti prihajajo, potrditve za njimi. Čustva? Da nova oseba z veliko začetnico za vašo prihodnost.

MAJ

Igrali boste naivnost, kot da ne želite videti pogledov nekoga. Jasno je da ste jih opazili v prvem trenutku ko so se začeli. Interes obojestranski, daje  posameznikom tega znamenja nove čustvene smeri, ki bodo velikega pomena za prihodnost. Res je da mnogi ne boste vedeli zakaj se vam to dogaja, saj imate preteklost, ki ni zaključena. Energije vam bodo šle na roko in čez mesec marec boste rastli v smeri upanja sprememb v vašem življenju. To kar boste čutili sedaj, ne bo primerljivo z nobeno osebo iz preteklosti. Pripravljeni boste na vse. Tudi prekinitve preteklosti.

JUNIJ

Da so potrebne spremembe v smeri poslovnih poti, vam v začetku meseca marca ne bo ravno največja želja. Vendar se bo kmalu pokazalo, da so spremembe nujne in to takoj. Odprte boste imeli tako poslovne kot čustvene poti, zato bo mesec marec izrednega pomena za vas. Jasni koraki vam kažejo rešitev odprtih vprašanj v smeri doma, spremembe, selitve, ki se bodo dogajale precej na hitro, vsaj odločitve v tej smeri in ko boste mislili, da ste nekaj končno umiri, se pojavi poslovna sprememba kot sem zapisala. Ne vztrajajte na starem, saj se je potrebno odločiti za novi korak.

JULIJ

Nikoli lepše, boste rekli sami sebi ko boste na koncu meseca marca. V veliko pomoč vam bodo naključja, ki vam bodo na pot pripeljala osebo iz preteklosti, kar malo zmedene se boste počutili, saj so vaše misli bile popolnoma drugje, zato je velika možnost, da trenutno avanturo ali druženje prekinete in si postavite cilj, da preteklost pripeljete v svojo prihodnost. Intenzivnost čustev in pripadnosti bodo naredili svoje in prvič bo želja realizirana dokaj hitro, saj je vse povezano že na mesec marec. Prepustite se, ne tehtajte kot je vaša navada. Samo prepustiti se je potrebno.

AVGUST

Trajalo bo! Tudi če ste posamezniki  doživeli v preteklem mesecu prelomnico je prav da se iz svojih nepotrebnih ostrih besed nekaj naučite, saj nadaljevanje sledi. Imeli boste veliko srečo, da je oseba čustveno globoko vezana na vas in da vam bo oprostila. Pomembno je da ne ponavljate tega. Partnerstva se nadaljujejo v želeni smeri in posledično odločitvah v smeri prihodnosti. Poslovne poti ne zanemarjajte, namreč nujno je rešiti neko vprašanje v smeri finančnega priliva, ki je potreben, da se sprostite in zaprete neko preteklost. Samo od ljubezni se ne da živeti.

SEPTEMBER

Stavili bi lahko, da se vam nekdo ne bo vrnil-a, vendar se boste v sredini meseca marca zavedali, da bi stavo izgubili. Ste pred novimi začetki, pomembnimi, da odmislite vse kar se je dogajalo in začnete znova. Željo svojo poznate o tem ne bo dvoma, dvom bo samo v ponovnem zaupanju, ki pa potrebuje čas. Sledite svojim občutkom in rešujte sproti negativne misli in dvome. Bodite odprti, ne skrivajte čustev zaradi strahu, ker to enostavno ni potrebno. Pomislite na to kaj ste želeli, to je sedaj tukaj, močneje kot takrat ko se je zgodila prelomnica. Nadaljevanje sledi.

OKTOBER

Dober znak bo, da prestopate distanco povezano s poslovnim področjem. Namreč mesec marec bo za vas finančno usmerjen v priložnosti, ki se bodo dogajale z zamikom od oktobra 2019. Sedaj bo pred vami ponudba, ki ste jo želeli takrat, vendar je potrebna pazljivost z vašim egom, saj se lahko zaradi njega odločate predvsem v nasprotju z svojimi željami. Ne delajte tega. Vzemite novo priložnost tako, kot da ni imela negativne preteklosti, kot da začenjate popolnoma novo pot. Uspeh bo tokrat namenjen vam, poznalo se bo tudi finančno.

NOVEMBER

Predvidni bodite z besedami, namreč meseca marca lahko znova zakuhate neko zamero v partnerskem odnosu, ki pa lahko naredi veliko večjo škodo, kot je bilo to v preteklosti. Ne ponavljajte starih napak in prekinite vse poslovno – čustvene poti. Namreč stopali boste na izredno trhla tla in če si kaj sedaj ne želite je to klevet, ki bi vam lahko zaprl tudi najbolj stabilna odprta vrata. Naj vas ne zanimajo drugi ljudje in njihova življenja, pač pa se osredotočajte nase. Veliko dela vas čaka, namreč čustva je potrebno znova prebuditi. To vam naj bo prioriteta.

DECEMBER

Izredno uspešni tedni so za vami, ki pa se še niso končali, pomeni je potrebno poslovno vztrajati naprej, kljub utrujenosti. Dve pomembni zadevi še imate v načrtu in te je potrebno speljati previdno. Potrebujete čas in pravega človeka zraven sebe. Gre konkretno za novi poslovni korak ali korak v smeri neke nepremičnine, potrebno je poslušati občutke in izbrati prave poti. Čustva so sedaj v mirovanju, to vam ne bo ravno sedlo, zato boste kljub obremenjenosti našli čas za neko druženje, ki pa ostaja še nekaj časa samo druženje, zato ne poskušajte prehitevati.

Facebook