fbpx

A

V tednu ki je pred vami, lahko uspete nekaj kar čakate od meseca septembra 2019. Ugodne finančne poti so odprte in v kolikor je vprašanje nepremičnina oziroma konkretno denar povezan z njo, najdete rešitev. Podpis ali novi dogovor, še pred koncem tedna. Bremena zadnjih tednov dokončno padejo. V mislih boste imeli že načrt svojega poslovnega koraka za naprej. Imate maksimalne ideje in sedaj je čas njihovega uresničevanja. Zadovoljni boste.

B

Da se je nekaj prekinilo in je bil šok velik je jasno, vendar sedaj boste razumeli, kako veliko uslugo vam je naredilo življenje v poslovni smeri, namreč pred vami je novi nepričakovan korak. Tudi če bo potrebno spremeniti načrte do konca decembra, je potrebna odločitev in spremeniti to. Kar se vam odpira je vezano na dolgi rok, tudi če je sedaj malo neprimeren čas, odmislite to, važna je vaša stabilnost v prihodnosti, samo to šteje.

C

Vse kar ste prestavljali ali vam je bilo prestavljeno, se v tem tednu premakne. Narediti boste morali samo še odločilen korak ali ponudbo potrditi. Izredne poti v smeri finančnega priliva so odprte. Ne boste mogli mimo tega, da se morate odločati v smeri novih načrtov, saj ste pretekle poslovne poti preživeli. Ne bodite zaskrbljeni, znanja imate več kot dovolj. Uspel vam bo velik preobrat, tudi okolje vas bo sprejelo.

 

GRAL

 

Facebook