fbpx

A

Priznajte si, da vas vodi srce, vendar ne upate si narediti konkretnega koraka. November vam daje pogum v tej smeri, vendar ne takoj na začetku. Očitno se bo morala zgoditi prelomnica, da bo strah v vas naredil vse, da boste pripravljeni na odločitev. Nič se ni dogajalo brez konkretnih sporočil, ki pa jih žal niste znali razbrati ali pa jih niste vzeli resno. Tokrat bo drugače. Poti se odpirajo, upati si bo potrebno. Prestopite strah.

B

Spontani dogovori vam bodo prinašali največ, zato jim je potrebno slediti, tako čustveno kot poslovno. Velika možnost je da imate rešitev vzporedno tako na čustvenem kot poslovnem področju z konkretno osebo. Postavite stvari tja kot si želite, namreč možnosti so več kot odprte v tem trenutku. Uspelo vam bo skoraj nemogoče časovno v mesecu Novembru.

C

Blokada ki jo imate v smeri financ dobiva rešitev. Posamezniki boste tik pred aktivacijo nekega uradnega postopka našli rešitev. Zadovoljstvo vam prihaja na pot, vendar ne ponavljajte starih napak. Kot da se že nekaj časa vrtite v nekem začaranem krogu, zaradi svojih napačnih odločitev. Tokrat bodite previdni, sedaj vam je bila še sreča naklonjena, ni nujno da bo tudi v bodoče tako. Izkoristite to.

Facebook