fbpx

JANUAR

Čustveno prestopate prelomnico in nadaljujete v smeri povezani s preteklostjo. Spremembe so nujne, namreč znova je potrebno graditi partnerstvo – lahko je to povezano s skrivnostjo. Vztrajnost prinaša preobrate. Vedeli boste česa ne smete ponoviti.

FEBRUAR

Pozdravite nove poti in se odločite za korak. Imeli boste priložnosti na katerih lahko gradite prihodnost v novi smeri. Postavite se zase in si dovolite več kot ste si dovolili do sedaj. Me čakajte pri občutkih bodite intenzivni. Možnosti pozitivnih preobratov so pred vami.

MAREC

Dvomi bodo potrjeni, prisotnosti tretjih oseb dajejo opozorilo, da se lahko nekaj konča. Potrebni bodo iskreni pogovori in dogovori. Tudi vi delate napake zato jih priznajte. Predolgo ste bili nemi opazovalec in zgodilo se je ravno to česar ste se bali. Imate možnosti rešitev pred seboj.

APRIL

Izziv bo velik – znova boste postavljali čustveno preteklost za prihodnost. Spremembe miselnosti dajejo odprte možnosti, da vam uspe. Končno dobite odgovore katere ste želeli. Nadaljevanja sledijo. Imeli boste občutek, da so razhajanja končana. Na dobri poti potrditev ste.

MAJ

Ne poslušajte nikogar, ker boste s tem v sebi izzvali nemir, ki ni potreben. V smeri čustev je potrebno verjeti – zaupati. Imate vse možnosti mirnega nadaljevanja, če boste distancirali določene osebe in sledili občutkom. Nadaljevanja naj bodo mirna, saj se vam kaže stabilna pot.

JUNIJ

Da se je nekaj končalo bo potrebno sprejeti. Pomembno je da se usmerite na nove poti. Nova oseba je očino že v komunikaciji z vami. Mnoga prijateljstva prestopajo v priznanja v čustveni smeri. Presenečenja sledijo, na katera niste računali.

JULIJ

Ne ignorirajte novih ljudi, ki so vam prišli nasproti. Delujete hladno kar je v nasprotju z vašimi občutki. Imeli boste priložnosti, ki dajejo vašim čustvom novo pot. Zaupanje bo rastlo, če si boste dovolili. Imate priložnosti nove čustvene prihodnosti ki bo stabilna.

AVGUST

Potrebno si bo priznati in sprejeti odločitev. Dve poti ne gre peljati v nedogled. Umirite misli in se poslušajte, kje ste čustveno. Odločitev ne bi smela biti težka. Spremembe so očitno nujne, saj vam kaže prihodnost v smeri nove osebe, ki pa je že v vašem življenju.

SEPTEMBER

Sprejemanje odločitev vam ne bo šlo od rok. Preveč pripadnosti čutite, da bi naredili neko spremembo v smeri poti, ki kliče srce. Potrebno bi bilo svoje občutke postaviti na prvo mesto, saj se bi vaše življenje spremenilo v popolnost. Počutili se boste “prazne”, za kar pa boste krivi izključno vi sami.

OKTOBER

Spoznanja, da so čustvene možnosti še vedno odprte, bo dvignilo energijo in samozavest. Prestopate distanco v nadaljevanje, ki si ga želite. Določene stvari boste pripravljeni spremeniti, občutki bodo dobri, tisti stari, ki ste jih tako želeli. Vztrajnost bo poplačana.

NOVEMBER

Ne delujte v nasprotju kar čutite, namreč pomembno bo slišati sebe in narediti korake v smeri ki jih želite. Nedorečenega je veliko, pomembno je, da so poti in možnosti nadaljevanja odprte. Naključja dajejo priložnosti, ki odpirajo poti.

DECEMBER

Ne obremenjujte se več s preteklostjo in si dovolite novih priložnosti. Čustvena preteklost je z razlogom ostala v preteklosti. Ne dovolite si biti na drugem mestu v neki zgodbi. Potrebno je sprejeti odločitev za prihodnost, da si tega več ne dovolite.

 

 

GRAL

 

Facebook