fbpx

OVEN

Teden ki je pred vami bo predvsem prinašal vesti poslovnega značaja, res je da še ne bo odločitev, pa vendar vam bodo novice potrdile, da ste na pravi poti. Možnosti se odpirajo, nezadovoljstvo poslovnih zadev bo zvodenelo, pa vendar dragi ovni želeli si boste predvsem miru v čustvenih smereh ali v smereh vašega doma. Nikakor ne najdete še v tem trenutku recepta kako predvsem pravilno naprej, kako se odločiti kaj narediti. Vaše misli so zmedene, zato ne sprejemajte prehitrih odločitev. Počakajte.

BIK

Glavni igralec v svojem življenju postajate. Nikakor si še tega ne priznate, pa vendar je vaša energija na zavidljivi ravni. Ponosni bodite nase, ne glede na to kako ste se odločili in posledično tudi nekoga prizadeli. Odločitev je bila iskrena, ker ste tako čutili in mislili. Predlagam da ponudite priložnost še nekomu in spremenite svoje mnenje, ki je bilo sprejeto v obdobju največjih pritiskov, namreč očitno je, da imate do nekoga na nek način slabo vest. Brez potrebe to lahko spremenite. Zelo pomembno opozorilo! Stoji vam finančni priliv.

DVOJČKA

Nikakor vam ne gre tako kot bi si želeli. Jezni ste na nek način nase, vendar je takšno razmišljanje brez osnove. Mučite sami sebe z razmišljanjem in dvomi. Potrebno je razčistiti neko relacijo, ki se je sicer začela pa vendar že končala. Potrebno bo naprej, brez razloga čakate na nekaj kar se vam je že pokazalo kot napačna pot. Usmeritev v posel bo zdravilo in korak za korakom se boste zavedali, da so vaši občutki spet stari – vaši. Nova oseba vam stoji – novo znanstvo v znamenju ribi. Obetavno!

RAK

Vas ne more nič presenetiti, več kot očitno namreč je da ste korak pred drugimi. V kolikor ste pretekle dneve doživeli brez večjih pozitivnih čustev, boste v tednu ki prihaja vedeli zakaj je bilo tako, dobite potrditev, kar ste čutili že takrat. Ne marate igralcev, še manj pa slabih scenarijev. Oseba ki ste jo očitno preveč cenili se pokaže kot amater, amater v čustvih. Vam je že zdavnaj jasno, da se sreča in čustva ne kupijo z denarjem in da so take stvari prej minljive kot se sploh začnejo. Vi imejte radi svoj denar, saj ga zaslužite – denarni priliv v sredo – stari dolgovi se zapirajo!

LEV
Nastop bo doživel aplavz. To ste enostavno vi – to zmorete in takšni ste. Dve poti tega tedna sta jasno odprti, prva pot je povezana s poslom in denarjem. Iskanje službe, podpisi pogodb tako z nadaljevanjem, kot s podpisi povezani z denarjem dobijo pečat – se realizirajo. Razbremenite vam osebno bo velika, saj ste enostavno ves prosti čas namenjali ravno tej smeri, pa vendar opozarjam tudi drugo pot, to je čustvena smer, namreč dovolj je bilo čakanja, predlagam da se končno odločite, petek je idealen dan v tej smeri.

DEVICA

Z lažjo je dejansko težko živeti. Zakaj si dovolite to? Namreč ljudje bodo imeli veliko povedati in bodo izkrivljali resnico, kar vam bo povzročalo dodatno jezo. Razčistite končno stvari do konca. Postavite se zase, predvsem pa zaprite usta, tistim, ki so slabši od vas, to mislim dobesedno. Poslovne smeri bodo v prvih korakih prihodnosti, ki jo je potrebno seveda še graditi. Predlagam, da pripravite teren, naredite vse da bodo temelji trdni. Čustva? Zakaj delate v nasprotju s svojimi občutki?

TEHTNICA

Priložnosti ne bo malo, vi pa nekako stojite na mestu brez posebne energije. Premaknite ste in ne žalujte za preteklostjo, ne bo je več, ker vam ni namenjena. Predlagam da se ozrete naprej, energijo usmerite v nove korake, sploh pa srečanja, ki vam prinašajo veliko več kot si v tem trenutku mislite oziroma si sploh želite. Jasnina pred vami je očitna, osebe namenjene vam pa so pred vami. Misliti si v tem trenutku ne morete, kako zelo vas bo življenje končno obdarilo.

ŠKORPIJON

Škorpijoni vaš čas je očitno tukaj, samo če boste tokrat naredili resnično vse kar je v vaši moči, predvsem pa se izognili stvarem, ki so zasedene in niso namenjene vam. Težko pričakovana čustva posledično sledijo, ne samo prehodnega intimnega značaja, ampak nekaj kar piše prihodnost. Potrebno bo poslušati tudi svoje telo, namreč ste oseba z dušo, ne objekt kateri je na razpolago vsakomur, ki vam popiha na vašo dušo. Obremenjenost v vas se bo posledično sproščala, stare slabe izkušnje bodo za vami in zacveteli boste. Kaj vse ste v preteklosti povezovali s čustvi,  razmišljanje v tej smeri, vam bo priklicalo nasmeh na obraz.

STRELEC

Vašemu šarmu in pozitivni energiji se v tem tednu ne bo mogel izogniti nihče. Počutje bo dobro, uspelo vam bo vse česar se boste lotili. Veliko energije boste vlagali v delo, premaknili boste stvari iz mrtve točke. Vse kar ste v preteklosti pripravljali in si mislili, da ste delali kaj zastonj se vam obrestuje. Jasno da imate kar nekaj adutov v rokavu, predvsem pa je potrebno pokazati to kar resnično obvladate. Čustva vam v tem tednu ne bodo prioriteta, zato se lahko zgodijo manjši konflikti, ki pa jih diplomatsko zaključite že takoj na začetku.

KOZOROG

Prišli ste tako daleč, da še sami ne boste mogli verjeti da je tako dober rezultat. Čustva se bodo odpirala, to vam bo pomenilo veliko. Komunikacije na poslovnem področju bodo stekle v smeri kot si želite že nekaj časa. Možnost za velik denarni dobite so velike, idejo ki jo imate že nekaj časa v mislih pa se realizira. Poti so odprte tudi v smeri tujine in novih ljudi. Presenečenja si bodo sledila, vaša zmedenost pa posledično naraščala – brez potrebe. To je to! Potrebna je samo pazljivost v smeri telesa, namreč znaki utrujenosti bodo očitni.

VODNAR

Prav dobro počutje se vas bo držalo, saj boste pohvaljeni ali boste dobili potrditev, takšno kot ste želeli. Možno je da se bo potrditev navezovala tudi na stvari, ki ste si želeli, da se končajo drugače, vendar predlagam – ne razmišljajte več o tem kako bi bilo, če bi bilo.  Misli bodo zmedene, vendar naj bodo  pozitivne. Zaupali boste vase in s tem premaknili še tako nemogoče pozicije. Ožji družinski člani bodo na vaši strani. Občutek pripadnosti bo tu, točno ta občutek, ki ste si ga tako zelo želeli.

RIBI

Preverjali boste vse možnosti in prišli do pozitivnega rezultata. Nehote  in spontano boste očitno sledili svojim občutkom in prava smer korakov ne bo več pod vprašajem. Naenkrat se boste zavedali da pot sploh ni bila tako zelo težka. Uresničevali boste svoje načrte dan za dnem. Pripravljeni boste igrati odprte karte, saj boste s tem še več pridobili, učite se dan za dnem in še do včeraj velike pregrade bodo postale zanemarljive. Vaši občutki vas bodo ponesli naprej, predlagam da naredite po enako receptu kot ste ga uporabili v poslovni smeri tudi v smeri čustev.

 

GRAL

Facebook